Käyntiosoite

Vegekauppa
Kauppiaskatu 4
20100 Turku
Puh. 045 6713454

Uutiset

23.11.2015Lappeenrannan Vegekauppa ja Runsaudensarvi yhdessä rakentamaan Tampereen VegekauppaaLue lisää »5.11.2015Vegetukku.fi suljetaan kuluttajilta - www.vegekauppa.fi avattu!Lue lisää »29.7.2015Uusi verkkokauppa rakenteilla - suuria muutoksia tulossaLue lisää »

Tuotteet

Säilyketofu 225gSäilyketofu sopii hyvin salaatteihin, voileipiin, kastikkeisiin, patoihin tai vaikkapaLue lisää »

Uusimmat tuotteet

Riot Supplements proteiinijauhe 2250gHerne- ja soijapohjainen proteiinituote. Soveltuu erityisen hyvin massan kasvattamiseenLue lisää »

Yksilöityjä kävijöitä

Käyntejä kotisivuilla:612315 kpl
Share |

Toimitusehdot

Toimitamme tuotteita tällä hetkellä ainoastaan Suomeen.

Toimituskustannukset ovat postitse ja Matkahullon Lähellä-pakettina tai Green Courierin kotiinkuljetuksena Turussa 7 euroa painosta riippumatta. Postin noutopakettipalvelun (huom! vaatii puhelinnumeron) toimituksen hinta on 5 euroa.Yli 100 euron tilaukset toimitetaan maksutta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Green Courierin polkupyörällä tai tuulivoimalla tankatulla sähkömopoautolla kulkeva erittäin vähäpäästöinen kotiinkuljetuspalvelu on tarjolla kaikkialla Turun alueella.

 

Toimitusaika on vuorokaudesta muutamaan päivään riippuen mm. siitä, maksatteko muusta pankista kuin Nordeasta ja onko pankkipäivien välissä viikonloppua. Saatte sähköpostiinne viestin, kun tilaus on lähtenyt meiltä. Erityistapauksissa tuotteet voi saada hyvinkin nopeasti, mutta tällöin kannattaa ottaa meihin yhteyttä puhelimitse.

Vastuuvapaus

Kaikki tuotteemme ovat ruoka-aineita tai ravintolisiä. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon. Käytä tuotteita vain ohjeiden mukaisesti ja kysy lääkäriltäsi tuotteiden sopivuudesta itsellesi. Älä ylitä annostusta. Vegetukku ei ole vastuussa, jos tuotteet aiheuttavat terveysongelmia väärinkäytösten takia.

URHEILULISÄRAVINTEITA EI OLE TARKOITETTU LAPSILLE! Kaikkien tuotteiden saantisuositukset koskevat aikuisia mikäli ei toisin mainita.

Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota vaan täydentävät sitä.

Maksuehdot

Maksukeinoina ovat tällä hetkellä kustannussyistä ainoastaan tilisiirto. Maksamattomien tilausten tuotteet myydään edelleen ilman erillistä ilmoitusta johtuen siitä, että tuotteita ei voi varastoida loputtomiin.

Peruutukset ja palautukset

Tilauksen voi peruuttaa 14 päivän sisällä. Myyntikelpoiset avaamattomat tuotteet voi palauttaa 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautamme myyntisumman kokonaisuudessaan palautettujen tuotteiden osalta. Jos tuotteissa on vikaa kuljetuksessa tapahtuneen vaurion tai muun syyn takia, ottakaa yhteyttä ja korvaamme tuotteen uudella tai palautamme myyntisumman. Vegetukku ottaa kaikki huolet tosissaan. Meillä asiakas on oikeassa!

Huom! Pyydämme ottamaan yhteyttä ennen kuin palautatte avattuja tuotteita, koska palautuksesta saattaa tulla enemmän kuluja kuin avatun pakkauksen arvo on.

Tietosuoja

Emme luovuta mitään asiakastietoja tai muita yhteystietoja kenelleen ulkopuoliselle taholle. Emme koskaan ota tarpeettomasti tai mainostarkoituksessa asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä. Puhelinnumeron ilmoittaminen helpottaa suuresti ongelmatilanteiden selvittämistä ja nopeuttaa tilausten käsittelyä ja toimituksia monissa tapauksissa joten suosittelemme ilmoittamaan puhelinnumeron, vaikka se ei ole pakollista. Rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin, jota ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille. Lue lisää sivulta Asiakasrekisteri.