Käyntiosoite

Vegekauppa
Porthaninkatu 6
20500 Turku
Puh. 045 6713454

Uutiset

18.9.2014 Poikkeus aukioloajoissa Turussa 20.9.2014 Priden takia Lue lisää » 11.7.2014 Vegetukun soijasuikaleita jälleen varastossa Lue lisää » 23.5.2014 Jäikö tilausvahvistus saamatta? Lue lisää »

Tuotteet

Maustettu soijaproteiini Mansikka 2500g 2500g vegaanista soijaproteiinia. Ei sisällä geenimuunneltua soijaa. Proteiinipitoisuus Lue lisää »

Uusimmat tuotteet

Hirvikorven Hamppuproteiini Kotimaisia hamppuproteiinia! Suomen Huittisissa kasvatettu finola-lajikkeen öljyhamppu Lue lisää »

Yksilöityjä kävijöitä

Käyntejä kotisivuilla: 535071 kpl
Share |

Arvot ja yritys

Vegetukku on pieni turkulainen vuonna 2009 perustettu vegaanisten elintarvikkeiden maahantuoja, vähittäiskauppias ja tukkumyyjä.

Huoli ilmastonmuutoksesta

Olemme Suomen ensimmäinen elintarvikeyritys, joka toimii aktiivisesti ilmastonmuutoksen estämiseksi. Jokaista ostamaasi tuotetta kohden vähennämme globaalisti CO2-päästöjä 10 kiloa, joka on monta kertaluokkaa enemmän kuin myymiemme tuotteiden koko elinkaaren aikaiset päästöt keskimäärin. Jos elät ekologisesti, ostamalla vuoden aikana pari sataa tuotetta nollaat hiilijalanjälkesi maistuvammin kuin koskaan ennen!

Päästövähennykset teemme CarbonFundin kautta. CarbonFund on maailman johtava voittoa tavoittelematton järjestö, jonka kautta voi rahoittaa päästövähennyshankkeita. Tuotevalikoimaamme tulee myös mahdollisuus ostaa päästövähennyksiä erikseen. Emme ota päästövähennysten ostamisesta katetta.

Hankkeilla rahoitetaan päästöttömän energian tutkimista, investoidaan energiansäästöhankkeisiin sekä suojellaan sademetsiä. Lue lisää hankkeista CarbonFundin projektisivuilta.

Aatteella mukana

Yhteistyössä toimimme muun muassa Vegaanikauppa.comin, Uppvegin sekä muiden suomalaisten vegaanisia tuotteita tarjoavien yritysten kanssa.

Ekologisuuden ja vegaanisuuden lisäksi tuotteemme ovat todella kilpailukykyiset, koska meillä ei ole suuria kiinteitä kustannuksia eikä sellaisia sijoittajia, joiden vaatimuksia voitoista pitäisi tyydyttää. Toimimme taloudellisesti kannattavasti mutta sellaisilla katteilla, jotka mahdollistavat suuren volyymin. Tavoitteenamme on vaatimattomasti nousta Suomen johtavaksi vegaanisten elintarvikkeiden maahantuojaksi.

Toiminnan lähtökohta on tarjota edulliseen hintaan ekologisia tuotteita, joiden tuotanto ei vaadi tuotantoeläimiä. Edistämällä kasvissyönnin helppoutta teemme palveluksen ympäristölle ja koko yhteiskunnalle.